Omdat ik mijn fotostudio in Bergschenhoek heb zijn veel van mijn klanten te vinden in de regio Lansingerland. Onder de gemeente Lansingerland vallen de dorpen Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Een opdrachtgever waar ik al meerdere keren voor gefotografeerd heb is Spotter. Spotter is specialist in GPS track & trace producten voor consumenten.

Voor één van hun producten mocht ik de fotografie verzorgen. De campagne waar het hier om gaat is voor een GPS-horloge voor kinderen. op de site van Spotter staat mooi omschreven waar deze voor bedoeld is; Het Spotter GPS kinderhorloge is speciaal ontwikkeld voor kids en heeft een klein polsbandje. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi GPS kinderhorloge dat uw kind met plezier zal dragen. Verkrijgbaar in twee kleuren; pink princess of green army. Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 tot 11 jaar oud.

Reclamefotografie

Bij het fotograferen van een evenement of huwelijk ben je vaak afhankelijk van allerlei factoren. Je hebt daar als fotograaf geen invloed op. Zo is soms het aanwezige licht niet ideaal, heb je te maken met mensen die niet gewend zijn om voor een camera te staan en moet je momenten vastleggen die ook zo weer voorbij zijn. Bij fotografie voor een reclamecampagne is dat allemaal anders en daarom ook erg leuk om te doen. Bij reclamefotografie is over veel van tevoren bedacht en kun je, vaak samen met een team, werken naar een mooi eindresultaat.

Foto’s op locatie: Lage Bergse Bos in Bergschenhoek

Als locatie is gekozen voor het Lage Bergse Bos in Bergschenhoek. Deze plek met veel groen en water zorgt voor een mooie, vrolijke achtergrond voor de foto’s van de modellen en de producten. Bij het maken van de beelden is gebruik gemaakt van een grote flitser, dit licht zorgt ervoor dat de modellen mooier verlicht worden en ze echt uit het beeld springen. Verder maak ik gebruik van een camera met een teleobjectief, hiermee krijg je die mooie scherptediepte waardoor het onderwerp los van de achtergrond komt.