Voor Maureen en Alexander mocht ik hun bruiloft fotograferen. Zij trouwden bij Finley in Loosdrecht. Finley, het Witte Huis aan de Loosdrechtse Plassen is een trouwlocatie waar je binnen of buiten aan het water kunt trouwen. Ondanks de weersverwachting was hun trouwdag zonovergoten en werd er buiten getrouwd.

Trouwplechtigheid aan het water

De hele dag vond plaats op deze locatie waardoor het een hele relaxte trouwdag werd. Aan het einde van de ochtend werd gestart met de “getting ready”.  De kapster en visagiste zorgden ervoor dat de bruid er perfect uit zag. Bruid en bruidegom zagen elkaar voor het eerst bij de ceremonie waardoor dit moment ook voor alle gasten heel speciaal werd. Na de trouwplechtigheid was er gelegenheid om te feliciteren en werd de bruidstaart aangesneden. De rest van de middag was er alle tijd voor de borrel in de tuin aan het water. Hierna volgde het diner en werd het feest gestart met een openingsdans.

Toen het feest in volle gang was heb ik het bruidspaar nog even mee naar buiten genomen. We werden getrakteerd op een mooie zonsondergang waardoor ik een paar toffe foto’s kon maken. Al met al een hele ongedwongen dag waar het voor mij als trouwfotograaf top werken was.