Voor Oefenen.nl heb ik de lancering gefotografeerd van hun allernieuwste programma Klik & Tik. Het programma maakt mensen digitaal vaardiger en leert hen op een veilige manier hun weg te vinden op het internet. De lancering vond plaats tijdens de Week van de Mediawijsheid in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen.

Mijn opdracht was een reportage te maken met sfeerbeelden van het evenement, foto’s van alle sprekers en uiteraard de “lancering”. De beelden staan op de website van Oefenen.nl en op de Google-pagina

Fotograaf social-media

Foto’s die ik maak van een evenement worden snel afgeleverd, vaak al de volgende dag. De beelden kunnen dan op de website van de opdrachtgever geplaatst worden. Ook word ik soms gevraagd al foto’s te leveren terwijl het event gaande is t.b.v. social-media. Tussen de presentaties door maak ik een selectie van relevante foto’s. Ik bewerk ze en lever ze in het juiste formaat aan. Op deze manier hoeft de organisatie hier niet aan te denken en zijn er snel professionele foto’s beschikbaar voor bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Facebook. Omdat deze bijeenkomst maar kort duurde en sprekers elkaar snel opvolgde, heb ik direct na het officiële gedeelte een kleine selectie gemaakt, bewerkt en doorgestuurd naar de organisatie.

Kijk voor meer foto’s van evenementen op de event-pagina