Ik ben als fotograaf gevestigd in Bergschenhoek, dit is samen met Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk onderdeel van de gemeente Lansingerland. Ik ben vaak in Berkel en Rodenrijs aan het werk dus dat is bekend terrein. Mijn zakelijke opdrachten zijn zeer gevarieerd. Dit kunnen portretten in de studio zijn, foto’s voor een website, mooie productfoto’s of foto’s tijdens een zakelijke evenement.

Portretfotograaf

Elk bedrijf heeft mensen aan het werk. Die mensen moeten zichtbaar zijn. Die mensen zijn het gezicht van het bedrijf. Ik maak als fotograaf portretten, in Berkel en Rodenrijs en ver daarbuiten. Die foto’s kan ik in mijn fotostudio maken. Ik kan ook met mijn fotostudio naar het bedrijf komen. Bijna elke ruimte kan omgetoverd worden tot een studioruimte. Voor dit doel neem ik een achtergrond mee en verschillende flitslampen.  Foto’s die gemaakt worden zijn meteen te zien op een laptop. na de opname kan direct een keuze gemaakt worden. Check hier mijn portretten.

Productfotograaf

In mijn fotostudio in Bergschenhoek maak ik productfoto’s. Packshot fotografie en reclamefotografie waarbij hoge kwaliteit belangrijk is. Ik fotografeer producten voor website, catalogus, webwinkel en reclamecampagne. Of het nu gaat om het fotograferen van enkele producten of een complete productlijn, ik ga graag aan de slag. Die productfoto’s kan ik trouwens ook op locatie maken. Wel zo gemakkelijk, zeker als het grote producten zijn.

Trouwfotograaf

Foto’s maken van een huwelijk is iets wat ik met heel veel plezier doe. Ik wil zoveel mogelijk onopvallend aanwezig zijn om alle mooie momenten vast te leggen. Alle informatie vind je op de trouwpagina.

Eventfotograaf

Foto’s maken op een evenement, één van de dingen die ik graag doe. Ik fotografeer regelmatig tijdens zakelijke bijeenkomsten, congressen, symposia en beurzen. Mijn opdrachten als bedrijfsfotograaf zijn vaak in de regio Rotterdam of Den Haag. Uiteraard ben ik ook te vinden in de rest van het land. Locaties waar ik veel werkzaam ben is de Jaarbeurs in Utrecht en de Rai in Amsterdam. Op mijn portfolio-pagina heb ik een aantal blogs geschreven over events. Bijvoorbeeld in de Onderzeebootloods in Rotterdam of het Louwman museum in Den Haag.

Fotograaf Berkel en Rodenrijs

Meteen een afspraak maken? Of eerst bellen om de plannen te bespreken? Ik wil graag meedenken hoe we jullie foto’s gaan aanpakken. Stuur me gerust een bericht.